dimecres, 1 d’agost del 2012

Adéu a un enorme home de teatre


Avui, malgrat el gran sol que fa, és un dia emboirat per al teatre al Clot – Camp de l'Arpa. El taló ha baixat per darrera vegada per en Jesús. Ja no sentirem més la seva veu potent i clara dalt de l'escenari, tampoc no el veurem més córrer amunt i avall per estar al cas de tot, ni guardant mobles vells o andròmines que més endavant convertia en fantàstiques parts d'un gran escenari. Els companys i companyes de “El Partiquí” heu quedat orfes, però la solitud no la sentiu només vosaltres, tots els grups del barri també hem quedat una mica orfes. En Jesús era una mica de tots els grups. Hem perdut un gran amic i a un enorme home de teatre.

Com si acabessis una gran actuació Jesús, tens tot el públic dret aplaudint. Ara has fet mutis pel fons i un silenci omple l’escenari, però els records de tots els personatges que has interpretat i l’esperit teatral que ens has encomanat faran que sempre estiguis present a l’escenari.


I si és cert que hi ha un cel on només poden entrar les persones bones de cor, de cap, d'ànima i de fets, ben segur que entraràs per la porta gran. Adéu amic, espera'ns a tots, ens retrobarem i tornarem a gaudir plegats en la millor obra de totes "L'AMISTAT ETERNA"


Fins sempre.

Coordinadora de Teatre del Clot - Camp de l'Arpa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada