dijous, 14 de juny del 2012

Teatre al barri 8


Ja estem a les acaballes de la temporada, els petards comencen a ressonar pels carrers i aviat arribarem al solstici d'estiu. Per acabar la temporada de teatre al barri tenim l'opció d'anar a veure una comèdia.

A les fosques (de Peter Shaffer)

Brindsley és un jove escultor promès amb la Carol. Aquesta nit és especial per ell, ja que espera la visita al seu estudi d'una reputada col·leccionista d'art  interessada en la seva obra. A més, coneixerà, encara que no vulgui, al pare de la Carol. Per tal d'impressionar-los als dos, la feliç parella ha decidit prendre prestats els mobles i les obres d'art d'un veí que està de viatge, amb la intenció de tornar-les tant bon punt hagi acabat la vetllada. Per desgràcia una inesperada apagada ho trastocarà tot.

A les fosques no deixa de ser la típica comèdia d'embolics, un vodevil dels de tota la vida pensat per treure la rialla del públic, per passar una bona estona.

El grup de teatre L'Horitzó ens oferirà aquesta obra al teatre del Centre Parroquial Sant Martí del Clot (Plaça Canonge Rodó 3) els dies:

Dissabte 30 de juny a les 22h
Diumenge 1 de juliol a les 18h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada