dimecres, 14 de maig del 2014

Si la gent no va al teatre, nosaltres portem el teatre a casa la gent


L'altre dia, una bona amiga, coneixadora de la meva afició pel teatre, em va fer arribar aquesta iniciativa. La companyia "La Mandanga" s'ha proposat apropar el teatre a les llars. Ofereix l'espectacle "Animals de companyia" d'Estel Solé per ser representat en qualsevol casa. Ja n'han fet algunes representacions i han estat un èxit, o sigui que està demostrat que funciona.

La veritat és que quan vaig llegir la proposta em va semblar una idea genial. Moltes vegades ens queixem que l'oferta teatral no s'adapta als nostres horaris o bé ens és difícil posar-nos d'acord tota una colla per gaudir d'una jornada teatral junts. Doncs ara sí que no hi ha excuses! Tu marques l'hora, l'entorn és casa teva i estàs acompanyat de la teva colla. No hi ha problema que et toqui seure separat o en una punta de la darrera fila del teatre... Amb aquesta iniciativa no pots dir que el teatre no és proper, tens els actors i actrius a tocar.

Necessiten només un menjador! L'obra també es representa en sales de teatre però el fet de fer un pas més i proposar fer-la en un espai tant casolà com un menjador ens demostra que en les arts escèniques no està tot inventat, que es renoven i s'adapten a la realitat. A veure quines iniciatives més sortiran.

Més informació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada