divendres, 20 d’abril del 2012

T-CLOT 2012 (1)

La T-CLOT no és més que una mostra de teatre amateur, però una de molt especial per als grups que formem la Coordinadora. És la manera que tenim d'aglutinar les diferents maneres de fer teatre al nostre barri i mostrar-les en un mateix espai. Som sis els grups de formem la coordinadora i cadascun té una manera diferent de fer teatre i això és el que enriqueix al barri.

Aquest 2012 la T-CLOT torna al Centre Cultural La Farinera i l'hem concentrat en dos caps de setmana. Aquí tenim en detall la programació per al primer cap de setmana:

Divendres 4 de maig a les 22h
El grup de teatre Cloteatre ens ofereix dues peces: "L'aniversari" d'Anton Txèkhov i "Gente bien" de Santiago Rusiñol.



L'ANIVERSARI, és una paròdia còmica i àcida alhora, de personatges locals que ens relaten la vida decadent d'una societat vanitosa degut als privilegis, descendents de l'aristocràcia Tsarina i encotillada per la burocràcia.


GENTE BIEN respon plenament a la Barcelona del modernisme. l'ambient i gent de l'època, el comportament dels nous burgesos fets a base de diners i propietats, no per naixement o mèrits.

Dissabte 5 de maig a les 22h 
És el torn del Jove Calassanç Teatre, que sota el nom de "Mahabharata" ens representaran un poema èpic hindú amb molt de color.
El projecte Mahabharata va néixer viatjant per la Índia amb la intenció de donar a conèixer una de les històries més universals que han estat mai escrites. Tot partint de la creació conjunta i de la formació de diferents disciplines, han adaptat aquest relat èpic per a tots els públics i l'han intentat omplir de fragments de cultura hindú.

Mahabharata explica la història d'una família de reis que s'enfronten en una batalla històrica dins una Índia plena de misticisme i tradicions ancestrals.

Diumenge 6 de maig a les 18h
De la mà del Grup Abraxas ens arriba la intriga. Tindrem el plaer de poder veure "Una visita inesperada" tot un clàssic d'Agatha Crhistie.

Sinopsis
Una nit de tempesta, Michael Starkwedder es perd per una carretera de Gal·les. Es dirigeix cap a una mansió propera a demanar ajuda, però allà descobreix que s'acaba de cometre un assassinat. L'assessina, l'esposa del difunt, ha confessat. No obstant això, alguna cosa inquieta Starwedder, i és que els fets semblen evidents... massa evidents. Així que, enlloc de trucar a la policia, comença a investigar pel seu compte en una casa on tothom és sospitós. I és que tots tenien motius per assassinar el senyor de la casa, un home cruel i despietat.

Aquesta magnífica peça teatral, una de les més cèlebres d'Agatha Christie, manté en suspens a l'espectador fins a l'últim segon al llarg d'una trama magistralment entreteixida.




Totes les representacions es duran a terme al teatre del CC La Farinera (Gran Via de les Corts Catalanes 837)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada