dijous, 3 de maig del 2012

T-CLOT 2012 (2)


El 12 i 13 de maig és el segon i darrer cap de setmana de programació de la T-CLOT del 2012. Tenim l'oportunitat de veure tres obres més, una de les quals està dedicada al públic infantil. Esperem que us hagi agradat la programació d'aquest any i mentre us espereu a que arribi la mostra de l'any vinent teniu una bona oferta teatral amb els diferents grups del barri.


Dissabte 12 de maig a les 22h
El Grup de Teatre L'Horitzó ens ofereix "El Coronel Pájaro" de Hristo Boitxev.

En un petit centre psiquiàtric situat en un antic monestir perdut enmig dels Balcans, sis bojos i un doctor sobreviuen, aïllats del món, mig morts de fred i de gana. El seu únic vincle amb la realitat és un petit televisor sense so. Una de les internes la "subtitula" cada nit a l'hora de les notícies. Una nit, l'OTAN hi envia per error ajuda humanitària i uniformes militars...


Diumenge 13 de maig a les 11h
L'Associació Teatral El Partiquí ens oferirà "El Rei i el Drac" de Pep Albanell.

 Un rei influenciat per tothom, una reina capriciosa, una princesa enamorada i un primer ministre que tot ho arregla amb nous impostos... I la gent del poble es revolten i es neguen a pagar cap impost... Compareixen també un follet i un bruixot, i un jardiner que farà de drac, i unes heures que creixen, i creixen, i creixen...


Diumenge 13 de maig a les 18h
Tancarà la mostra el Grup de Teatre de La Formiga, que ens oferirà "L'estranya parella" de Neil Simon.

Neil Simon ens planteja en aquesta obra les més inversemblants situacions d'una parella on les relacions es fan insostenibles si no fos per les partides de pòquer, i fins i tot amb elles.

Aquesta és una història dels nostres temps, la de les separacions i les seves problemàtiques, on els nous solters potser no s'ho passen tant bé com s'imaginen els amics de els partides.

Totes les representacions es faran al teatre del Centre Cultural La Farinera (Gran Via de les Corts Catalanes 837)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada