dilluns, 7 de maig del 2012

Teatre al barri 3


Pel cap de setmana 11, 12 i 13 de maig, mentre al Centre Cultural La Farinera hi ha el segon cap de setmana de la T-CLOT, també podreu trobar les següents ofertes teatrals:

Historietes (de Dagoll - Dagom)

Quasi totes les manifestacions artístiques es "fixen" sobre un suport material. La literatura queda "fixada" per sempre sobre el paper del llibre i el cinema s'imprimeix en rotlles de cel·luloide; la música s'enregistre en disc compacte i la pintura es reprodueix amb una fotografia. Però el teatre no. El teatre es fixa en una matèria molt fràgil: la memòria de l'espectador. I, de tant en tant, convé refrescar aquesta memòria. Obrir els calaixos i els armaris del magatzem on dormen els vells personatges i fer-los tornar sortir a la llum màgica de l'escenari. Veiem que els vells personatges surten de les seves capses amb l'energia intacta de quan van ser creats. I l'espectador flueix, sense grumolls, a base de retalls, de fragments i de records. (http://www.dagolldagom.com/ca/teatre/historietes)

El grup de teatre Cloteatre ens oferirà aquesta representació a l'Orfeó Martinenc (Avinguda Meridiana 97) els dies:

Divendres 11 de maig a les 21:30h
Dissabte 12 de maig a les 20:00h
Diumenge 13 de maig a les 18:00h

Les alegres comares (de William Shakespeare)
 
Enamoraments dobles, disfresses, enganys i burles. A Windsor, de la mà de Shakespeare, i a través dels jocs de Falstaff, tot és possible. Una ocasió per a revisar aquest clàssic de la literatura i comprovar que els seus conflictes humans no han perdut ni gota de vigència. El Jove Calassanç Teatre ens ofereix aquesta peça al casal Calassanç (c/ Sant Quintí 19) el dia:
Diumenge 13 de maig a les 18:00h






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada