diumenge, 13 de maig del 2012

Teatre al barri 4


No vàreu poder veure el Grup de Teatre de La Formiga durant la T-CLOT? Doncs ara teniu una nova oportunitat.

L'Estranya parella (de Neil Simon)

Fèlix és un hipocondríac obsessionat per la neteja i l'ordre que acaba de ser abandonat per la seva dona, i prova de suïcidar-se. Després de diverses temptatives infructuoses aterra al pis del seu amic Òscar, un periodista esportiu divorciat, en el moment que té lloc un torneig de pòquer. Després d'haver calmat al seu amic, l'Òscar proposa a en Fèlix hostatjar-lo. Però els dos amics són de caràcters oposats i la situació es degrada ràpidament. Després d'afanyar-se a posar ordre en el pis del seu amic més aviat desordenat, en Fèlix vol igualment posar ordre en la vida d'aquest. Però l'obsessió d'en Fèlix cada vegada posa més nerviós a l'Òscar. Fins que la cosa esclata...

Neil Simon ens planteja en aquesta obra les més inversemblants situacions d'una parella, on les relacions es fan insostenibles si no fos per les partides de pòquer, i fins i tot amb elles. Aquesta és una història dels nostres temps, la de les separacions i les seves problemàtiques, on els nous solters potser no s'ho passen tant bé com s'imaginen els amics de les partides.


Podrem gaudir d'aquesta comèdia de la mà del grup de teatre de La Formiga que farà les representacions al teatre de la Cooperativa La Formiga Martinenca (c/ Mallorca 580) els dies:


Dissabte 19 de maig de 2012 a les 21:30h
Diumenge 20 de maig de 2012 a les 18:00h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada